Praxis folder, Karwei folder en Action folder: zo mis je geen acties

In Nederland houden we wel van een koopje, een korting en een actie. En dat is helemaal niet gek, want waarom zou je daar eigenlijk niet blij van worden? Wie slim de folders in de gaten houdt is vaak voordeliger uit. Naast kortingen in de reclamebladen vind je bovendien ook vaak leuke acties en kortingscodes online. In dit artikel lees je alles over zowel de folder- als online aanbieden van de Praxis. Verder komen ook de Karwei folder en de Action folder aan bod. Zo hoef je geen actie meer te missen.

Hoe vaak ligt de Praxis folder op je deurmat?

Bij de Praxis kun je altijd rekenen op veel verschillende kortingen van 20% en van 30%. Soms liggen de kortingspercentages zelfs nog hoger. Juist voor duurder artikelen loopt het voordeel dan snel op en dat is voor het assortiment van een bouwmarkt heel prettig. Bij de Praxis kun je terecht voor laminaat, verf en verlichting. Ook voor het inrichten van badkamers zit je helemaal goed bij deze bouwmarkt. Daarnaast vind je tal van mooie woonaccessoires bij deze winkel. Reden genoeg om de Praxis folder eens goed te bekijken dus. 

Om optimaal gebruik te maken van de acties uit de reclamefolders is het belangrijk te weten hoe vaak deze verschijnen. Zo kun je altijd op tijd inspringen op een mooie aanbieding. Vaak zijn kortingen beperkt geldig en voor actie-artikelen geldt soms op is op. Je wilt daarom geen Praxis folder missen of deze pas na een aantal dagen tussen het overige drukwerk vinden. De Praxis folder verschijnt wekelijks waarbij de acties lopen van de maandag tot en met de zondag van die week. Wanneer je de folder niet in de bus krijgt kun je die ook altijd online inzien. Dit doe je bijvoorbeeld direct op de website van de Praxis of op folder-verzamelsites zoals reclamefolderonline en folderbode. 

Hoe verzilver je bij de Praxis korting?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om na het bekijken van de folder bepaalde aanbiedingen fysiek in de winkel te kopen. Je kunt deze producten ook vaak direct online bestellen. Bekijk je de Praxis folder op de website van Praxis, dan hoef je maar op een kortingsartikel te klikken om deze direct te bestellen. Vervolgens kun je kiezen het artikel thuis te laten bezorgen. Het is eveneens mogelijk om het artikel bijvoorbeeld 48 uur achteruit te laten houden. Zo kun je het zelf uit de winkel ophalen. Wat verder heel handig is: je kunt direct kijken wat de winkelvoorraad is in een filiaal bij jou in de buurt. 

De Praxis folder op je deurmat? Hoe verzilver je bij de Praxis korting?

Naast aanbiedingen uit de Praxis folder kun je verder andere Praxis korting krijgen. Bijvoorbeeld met kortingsbonnen. Deze bonnen kun je fysiek in de winkel inleveren maar ook weer online gebruiken. Neem je de bon mee naar de winkel? Print deze dan uit of laat de bon op je telefoon scannen. Online verzilver je de korting vaak met een speciale kortingscode. Op de website van Praxis vind je onder het kopje ‘acties & folder’ alle actuele acties en op dat moment geldende kortingsbonnen. Als je Airmiles spaart zul je de Airmiles Deals op deze pagina ook vast en zeker interessant vinden.

Karwei folder

Nog zo’n fijne bouwmarkt waarbij je vaak van hoge kortingen profiteert is de Karwei. Bij de Karwei zit je goed voor alles op het gebied van wonen en tuin. Je vindt hier onder meer verlichting, vloeren en tal van meubels voor binnen en buiten. De gunstige prijzen en het brede assortiment zorgen ervoor dat deze winkel voor een groot publiek aantrekkelijk is. Je kunt hier als praktische klusser heel goed terecht maar ook als je op zoek bent naar wooninspiratie zit je bij de Karwei goed. 

Karwei folder

In de folder wordt het brede assortiment weerspiegelt. Je vindt deze folder in tegenstelling tot Praxis folder tweewekelijks op de deurmat. De aanbieden in het reclameblad gelden van de eerste maandag tot en met de tweede zondag. De Karwei folder is ook weer online te bekijken. Doe je dit direct op de pagina van Karwei zelf dan word je direct doorgelinkt naar het product in de webwinkel mocht je de voorraad willen checken of direct een bestelling willen plaatsen. Op de website vind je onder ‘acties & aanbieden’ naast kortingen uit de folder ook andere acties terug. Denk hierbij aan Giveaway en Cashback acties maar ook aan outlet producten. 

Action folder

Tot slot informatie over de acties en folders van een discount winkel die bij velen favoriet is: de Action. In tegenstelling tot bovenstaande bouwmarkten kun je bij de Action niet online winkelen. Eigenlijk is dat ook niet zo heel erg want met het constant veranderende assortiment is het brengen van een bezoekje aan deze winkel altijd verassend. Hier loop je vaak met een aantal leuke producten de winkel weer uit. Dit kunnen spontane aankopen zijn maar ook voor deze winkel is het nooit verkeerd de folder in de gaten te houden. 

De Action folder verschijnt net als de Praxis folder op wekelijkse basis. Dit is ook wel nodig want het assortiment van de winkel blijft zoals gezegd continu wisselen. De aanbiedingen in het Action reclameblad zijn geldig van woensdag tot en met dinsdag, net even anders dan voor beide bouwmarkten dus. De weekacties vind je ook weer op de website van Action. Je kunt de artikelen die je aanspreken op je online verlanglijstje zetten. Dit verlanglijstje kun je vervolgens printen of mailen. Zo heb je jouw lijstje met deals bij de hand op het moment dat je in de winkel staat. 

Action folder

Tips voor kortingen en acties

Om helemaal niks meer te hoeven missen kun je je voor alle drie winkels aanmelden voor de nieuwsbrief. Naast acties en kortingen blijf je zo op de hoogte van bijvoorbeeld de nieuwste producten in het assortiment. Daarnaast is het nooit onverstandig om naast de Praxis folder ook de website van deze bouwmarkt te checken voor eventuele kortingscodes. Eveneens op de website van de Karwei kun je tegen leuke kortingen aanlopen, bijvoorbeeld in de outlet. Als laatste tip: wees alert op actiedagen zoals Black Friday en extra kortingen voorafgaand aan de feestdagen. Veel winkels geven dan ook extra folders uit.